Online versie bekijken

Nieuwsbrief Voorjaarsfair Oldeberkoop - 27 april 2012

Dagelijks grote modeshow tijdens de VoorjaarsFair!

Voor de 13e editie van de VoorjaarsFair is de organisatie er weer in geslaagd talloze vrijwilligers te mobiliseren voor de modeshow, die met recht de grootste ooit tijdens de fair genoemd mag worden. Standhouders Marty's Trend, Frisian Fashion, Van Leersum Mode, De Bockenhof, Scantrade, Zacht Bont en Hittepetit passeren de revue met prachtige kleding en accessoires. 

De modeshows worden elke dag gelopen om 11:30 - 12:15 uur en om 14:30 - 15:15 uur. De kleding die zal worden gedemonstreerd varieert van galante hedendaagse mode tot traditionele heren en dameskleding. Alle getoonde kleding is tevens aan te schaffen bij de betreffende standhouders.

Bekijk alle Beauty & Fashion exposanten

 


 

Lionsclub zoekt nog enkele dressmen vrijwilligers

 

Laat u adviseren in kleur en stijl op hemelvaartsdag

Enkele weken geleden heeft er in diverse media de oproep voor dressmen gestaan. Vele vrijwilligers hebben zich aangeboden, waarvoor dank! Om het aanbod aan mannelijke modellen compleet te maken voor de modeshow zijn we nog op zoek naar enkele vrijwilligers. Het betreft mannen met de maat 50 die traditionele Engelse kleding willen demonstreren. Aanmelden kan via
mari.boers@planet.nl.

 

Alleen op hemelvaartsdag zal kleur- en kledingstyliste Hilda Corpier tussen de bedrijven door advies geven over het versterken van het uiterlijk en imago. Alle bezoekers van de VoorjaarsFair zijn op hemelvaartsdag van harte welkom om voorafgaand, tussen en na afloop van de modeshows op de catwalk een gericht advies te krijgen over het goed toepassen van kleuren en kleding!

Naar de activiteiten

 


 

Acro-duo wordt 8e op WK in Verenigde Staten

 

Nieuw record: fairterrein tot de laatste meter bezet!

Margreet Steg en Amarins Wieling zijn op het wereldkampioenschap acro-gym in het Amerikaanse Orlando Florida als achtste geeindigd. Helaas was deze plek net niet genoeg voor een finaleplaats. Steg en Wieling zijn lid van Adonis Sportacrobatiek in Drachten. Het duo zal tijdens de VoorjaarsFair spectaculaire demonstraties verzorgen van hun sport.

Naar de activiteiten

 

De 13e editie van de VoorjaarsFair barst uit zijn voegen qua exposanten. Een recordaantal van meer dan 80 exposanten zal  aanwezig zijn op het evenemententerrein in Oldeberkoop. Het terrein is dan ook tot de laatste meter bezet om iedereen plaats te kunnen geven. Alle exposanten zijn ingedeeld per themaplein: Binnen & Buiten, Proeven & Beleven, Beauty & Fashion en Lifestyle & Trends.

Het exposantenoverzicht bekijken

 

Een vers boeket aan geuren en kleuren

 

Moga Moga: 'From Asia with Love'

 

Bloemen houden van mensen is een van de meest bekende slagzinnen uit de Nederlandse reclamewereld. Waar mensen zijn, daar zijn ook bloemen. Winanda's Jaargetijden uit Appelscha zal dagelijks een demonstratie geven van bloembinden bij haar eigen stand op de fair. Wilt u zien hoe mooie bloemstukken tot stand komen en wat hierbij belangrijk is? Breng dan een bezoek aan de stand van Winanda's Jaargetijden.

Naar het overzicht

 

Al reizende door verschillende Aziatische landen is bij Claudia Westen de liefde voor andere culturen ontstaan. Moga Moga is ontstaan uit haar laatste reis, in Indonesie. Het streven van Moga Moga is om handgemaakte producten te selecteren die onder goede omstandigheden zijn geproduceerd, en tegen eerlijke prijzen zijn ingekocht. Zoals Claudia het zelf noemt: '100% made with love'.

Naar het overzicht

   

 

 

Genieten: de geur van versgebakken brood 

 

Van streekproduct tot ambachtelijke lekkernij

   

Ambachtelijk brood, gebakken in een op hout gestookte oven. Het ruikt en smaakt net zo heerlijk als dat het klinkt. Brandhof Bijzonder Brood zal elke dag op de fair de broden 'live' bakken. Vers is dus ook echt vers. De broodoven van Brandhof staat voor u klaar!

Naar het overzicht

 

Proeven en beleven is een van de vier themapleinen dit jaar. De vele exposanten bieden voor ieder wat wils. Streekproducten als kazen, worst, jams en chutneys. Vers gebakken oerbroden, of een 15 cm doorsnede superstroofwafel voor de zoetekauw. Zoekt u producten van over de grens? Italiaanse wijnen, olijfolies, pasta's of Scandinavische delicatessen, u vindt het dit jaar op de VoorjaarsFair Oldeberkoop!

Naar het overzicht

 

Jacqlins passie: "Elke tas moet een beleving zijn"

 

Print de kortingsbon uit voor een ZACHT prijsje

 

Jacqueline Beets ontwerpt leren damestassen. Sinds 2010 ontwerpt en produceert zij onder de naam Jacqlins haar eigen unieke damestassen. De uitdaging zit in het werken met het product leer en en het onderscheidend maken van elke tas. In haar eigen atelier krijgt elke tas de kenmerkende en verrassende elementen van een 'Jacqlins tas'.

Naar het overzicht

 

 

ZACHT recyclet 'oude' producten van bont om er nieuwe creaties van te maken. Speciaal voor de VoorjaarsFair biedt ZACHT haar bezoekers een kortingsbon aan. Deze kortingsbon is op de website van ZACHT te downloaden. Print de bon uit en ontvang 10% korting op de Fur-Flower Broche.

Naar het overzicht

   

 

 

De oorverdovende stilte van een electromotor

 

Electrisch rijden, ook op de fiets!

   

De Siton Autogroep en Frisian Motors laten zien dat electromotoren goed kunnen worden toegepast in de hedendaagse wereld. De Opel Ampera die Siton Autogroep meeneemt naar de fair is bijvoorbeeld onlangs uitgeroepen tot auto van het jaar 2012. Frisian Motors is specialist op het gebied van electrische voertuigen op het gebied van agricultuur. Wat beiden verbindt is de stilte van de krachtbron. Electrisch rijden is stil, duurzaam en efficient!

Naar het overzicht

 

 

In Nederland weet je nooit wat je te wachten staat qua weer. Vertrek je 's ochtends met de zon in je gezicht, zo kom je 's middags weer thuis met forse tegenwind en hoosbuien. Een electrische fiets biedt uitkomst om de ondersteuning te bieden onder alle omstandigheden. De laatste jaren hebben de ontwikkelingen op het gebied van electrisch rijden een vlucht genomen. Accu's laden tegenwoordig sneller op en bieden een grotere actieradius. Kom op de fair een proefrit maken en ervaar het gemak!

Naar het overzicht

 

VoorjaarsFair Oldeberkoop - 17 / 18 / 19 / 20 mei

Dagelijks geopend van 10-18 uur - Kom op tijd!

De eerste 100 bezoekers per dag ontvangen een volle tas met verrassingen

Winnaar vrijkaarten VoorjaarsFair Oldeberkoop

Uit de Twitter-volgers, Facebook-likes en nieuwsbrief-inschrijvers hebben we weer een nieuwe winnaar van twee vrijkaarten geselecteerd.

Winnaar vrijdag 27 april:

- Linda Eppinga
 

Van de winnaar van vorige week (20 april) hebben wij nog geen nadere gegevens ontvangen:

- J. Lieverdink uit Makkum

Bent u de gelukkige winnaar? Mail dan uw naam, adres en telefoonnummer naar communicatie@voorjaarsfair.nl. Wij sturen de vrijkaarten dan naar u toe!

 
http://voorjaarsfair.us1.list-manage.com/unsubscribe?u=c7c45767448c29e1ad5461b63&id=6f733ffb35&e=[UNIQID]&c=cc69462acc
Uitschrijven